Stuen

Stuen er et social sted, der afspejler dit hjems sande identitet, lige meget om den er stor eller lille. Du kan gøre det til et sted, alle har lyst til at være.

Mouille-lamper: Et specielt præg til din stue

Som du sikkert er velkendt med, kommer alt retro, før eller senere, tilbage på mode. Mouille-lamper vækker minder fra det sidste århundredes Frankrig. Uden tvivl, vil de tilføje et vintage, retro præg i dit hjem. Du vil elske dem!

5 typer af bakkebord du vil elske

Det er altid godt at have komfort inden for vækkevidde i hjemmet. Det er derfor, du bør overveje at bruge et bakkebord, der er et simpelt, brugbart og funktionelt møbel.

Indret din dagligstue med grå sofaer

Grå sofaer er virkelig på mode lige nu. Grå er faktisk en af de hotteste farver inde for interiørdesign. Grunden til populariteten er, at det er en neutral farve, der fås i mange nuancer. Den er også nem at matche…

Hvordan du kan lave din egen hjemmebiograf

Hver dag, er der flere og flere folk, der gerne vil lave deres egen hjemmebiograf. Men, du er nødt til at vide, hvordan du gør det rigtigt. I denne artikel, vil vi vise dig, hvordan du kan lave den bedste…

5 tips til at vælge den rette sofa

Sofaen spiller en hovedrolle i stuen. Dette møbel er et vigtigt element ved familiesammenkomster, fester med venner eller filmaftener med børnene. I denne artikel, vil vi give dig nogle råd til at vælge den rette sofa.

Sådan skal du vælge sofabord

At vælge det rigtige sofabord er ikke så nemt som det måske lyder. Stuen er et af de vigtigste rum i huset, da det er der hvor vi tilbringer det meste af vores tid.

Indretning af en rustik spisestue

Den største charme ved landlige huse stammer fra at være integreret i, og at være i harmoni med naturen. Disse slags huse er beregnet til at hvile og slappe af i, i weekenderne eller i ferierne. En rustik spisestue, hjælper dig…