Stuen

Stuen er et social sted, der afspejler dit hjems sande identitet, lige meget om den er stor eller lille. Du kan gøre det til et sted, alle har lyst til at være.

Sådan skal du vælge sofabord

At vælge det rigtige sofabord er ikke så nemt som det måske lyder. Stuen er et af de vigtigste rum i huset, da det er der hvor vi tilbringer det meste af vores tid.

Indretning af en rustik spisestue

Den største charme ved landlige huse stammer fra at være integreret i, og at være i harmoni med naturen. Disse slags huse er beregnet til at hvile og slappe af i, i weekenderne eller i ferierne. En rustik spisestue, hjælper dig…

Klassiske stole og deres navne: Del 1

I dag, vil vi give dig den første del af vores oversigt over klassiske stole. Læs denne artikel, og du vil lære, hvordan du kan spotte dem via deres stil samt vide, hvad de bliver kaldt!

Fantastiske ideer til en hyggelig stue

En hyggelig stue betyder, at du kan nyde hvert minut, du tilbringer der. Det kan være sammen med gode venner, være med din familie, eller mens du bare ser TV eller læser i en god bog.. Det, som virkelig betyder…

Indretningstips til en hvid stue

Selvom vi elsker alt omkring enhver indretningsstil, så vil det, at vælge hvid som den primære farve i din stue, altid være et skridt i den rigtige retning. Læs alt om, hvordan du kan indrette en hvid stue, i denne…

Fordele og ulemper ved lædersofaer

Før du går ud og kigger på lædersofaer, er der nogle spørgsmål, du er nødt til at stille dig selv: vil lædersofaen fungere godt med dine dekorationer, kan du lide materialet, og er du virkelig klar til at lave så…

Bargueño skrivebordet: Historie og tradition

Antikke møbler er blevet en måde at bringe en lille del af historien ind i vores hjem. De udsender elegance og skønhed. Det samme gælder for bargueño skrivebordet, et traditionelt og historisk møbel, som alle bør kende til.

Hvordan dekorerer du et spisebord?

Et spisebord er hovedattraktionen i spisestuen. Det er der hvor du har møder, samtaler og måltider. Du samler din familie og venner rundt om det til sjov og fest. Derfor bør du give spisebordet den opmærksomhed, den fortjener.

Skab en skandinavisk stue

Her er en skandinavisk stue designet specielt til dig. En hvid sofa, nogle dekorative puder, en lænestol og masser af træ og varmt lys. Hvad siger du til det?

7 tricks til at få din stue til at virke større

Der er forskellige tricks og teknikker, du kan bruge, til at få din stue til at virke større. Visse møbler, visse farver og måden, hvorpå objekter arrangeres, kan, i høj grad, bidrage til at give dit rum et større udtryk.