3 idéer til en minibar i hjemmet

28 november, 2019
En minibar er ikke bare noget du ser i film. Du kan sagtens have en derhjemme, og vi vil vise dig hvordan.

En minibar i hjemmet, er et sted hvor vi kan slappe af efter en lang dag på arbejdet eller med studierne.

Et hjem er ikke bare en bygning hvor vi lever vores liv, sover, spiser osv. Det bør også være et sted hvor vi kan nyde en god drink med vores kære, venner eller blot i eget selskab.

Vi tænker ofte at et hjem skal have en baghave med en pool, eller en terrasse for at have et ordentligt sted at slappe af, og få venner på besøg. Afhængigt af hvad din families præferencer er, kan en baghave eller en terrasse sagtens være perfekt.

Men der er også andre måder at skabe et sted at slappe af, uden at have en baghave eller en terrasse.

En minibar i hjemmet kan være et fantastisk sted at slappe af. Og det vil helt sikkert pifte dine familie- eller vennefester op.

I dagens opslag har vi 3 forskellige idéer til en minibar i hjemmet.

Hvad er en minibar?

Per definition er en minibar en lille bar, som typisk findes i tog, eller en bar der bliver skubbet på en vogn. En anden slags minibar er de små køleskabe på hoteller, hvor drikkevarer og snacks kan opbevares.

I alle tilfælde er den fundamentale idé bag en minibar, at den er lille, som angivet i navnet. Det er ikke en forretning.

Det er et sted hvor vi kan opbevare vores favoritdrikkevarer, så vi kan nyde dem når som helst på dagen.

Vi opbevarer almindeligvis vores drikkevarer i et skab, vores glas i et andet, og andre ting såsom coastere og flaskeåbnere i et tredje.

Idéen bag minibaren er at opbevare alle elementerne til en drink, samlet et enkelt sted.

eksempel på en minibar på en vogn

Hvordan laver du en minibar i hjemmet?

For at have din egen minibar, behøver du faktisk ikke særlig meget plads. Faktisk kan du selv vælge hvor stor du vil at den skal være, afhængigt af hvor du gerne vil placere den.

Så først og fremmest bør du tænke over hvor du vil placere minibaren.

Vi ser dem oftest i stuen, men de kan også forbindes til køkkenet, i det tomme rum under trappen, på terrassen, i baghaven eller et bestemt sted som du selv udpeger.

Efter at du har valgt stedet, bør du beslutte hvilken slags minibar som du vil have.

De forskellige minibarer opdeles almindeligvis i 3 forskellige kategorier:

  • Møbel: Skab, udstillingsvindue osv.
  • Serveringsvogn: Giver mulighed for bevægelighed.
  • Hjemmeprojekt: Disse er størst og kræver mest arbejde. Dette er mere et fuldt hjemmeprojekt, da det kræver meget arbejde at lave selve baren, installere en håndvask, vandhane osv.

Her får du vores 3 idéer til en minibar i hjemmet.

serveringsvogn som minibar

Diskret

En diskret minibar er perfekt for de af vores læsere, som godt kan lide at holde ting organiserede og gemt væk. Dette er en minibar som er skjult i et skab. Det er udstyret med hylder og døre til at opbevare alt.

Hvis du godt kan lide at holde ting ude af syne, er du sandsynligvis fan af simplere designs og rene linjer. I dette tilfælde kan du gå efter en nordisk stil, eller et minimalistisk skab.

Få også det meste ud af bordpladen, med en masse dekorative elementer.

et eksempel på en diskret minibar i hjemmet

Serveringsvogn

En minibar på en serveringsvogn minder os om når personalet går igennem toget med deres vogne, og tilbyder drikkevarer og snacks.

Vi elsker denne mulighed, fordi den er så multifunktionel. Du kan opbevare den i stuen, på terrassen eller hvorend du ønsker den, da disse vogne i de fleste tilfælde er mobile.

De findes i mange forskellige størrelser, og i forskellige designs.

Der findes alt fra simple vogne, til vogne der inkluderer et sted at hænge dine glas, eller opbevare vinflaskerMulighederne er endeløse.

eksempel på en mere sofistikeret minibar i hjemmet

Mangel på plads? Vær kreativ!

Hvis du ikke har ekstra plads til en skuffe, et skab eller en serveringsvogn til din minibar, bør du ikke gå i panik, for der er mange andre muligheder. Men du er nødt til at være virkelig kreativ og snarrådig.

Du kan opsætte en minibar på en bakke. En antik bakke i sølv, bronze og endda kobber virker godt. Kig forbi en antik- eller genbrugsbutik, og du kan måske finde noget som du vil elske.

Du kan også bruge en træbakke, eller en bakke i ethvert materiale som du kan lide.

En anden mulighed er at lave en minibar i en gammel kuffert. Ja du læste rigtigt: en gammel kuffert. Det er en idé som er fuld af stil og personlighed, især hvis du er fan af vintage-stilen.

Alt du behøver er at finde en gammel kuffert, som dog stadig kan bruges og du er klar. Placer kufferten på et bord, og klargør den med nogle af dine favoritdrinks indeni.

minibar i hjemmet uden plads ved brug af en bakke

Konklusion til minibar i hjemmet

Som du har læst i dag, er der 3 forskellige måder at lave en minibar i hjemmet på. Vi håber du kunne lide vores 3 favoritter, og den nemme løsning som vi har delt med jer i dag.