Hjem

Med eksperternes råd får du det meste ud af dit hjem, lige meget om det er en skøn lejlighed eller et hus med have.

Boho chic spisebord

Hvis du godt kan lide at tingene er farverige og fyldt med mønstre, så prøv at dekorere dit spisebord med en boho chic dekoration. Du vil elske resultaterne!

8 specielle vægure til dit hjem

Vægure er stadig en af de bedste accessories til indretningen derhjemme. Er du interesseret i at lære omkring de nyeste modeller? Læs vores indlæg i dag med specielle vægure til dit hjem!

4 hjemmereparationer du kan klare selv

Efter du er færdig med at indrette dit hjem, er du stadig nødt til at vedligeholde det. Hold dine hjemmeinstallationer, struktur og møbler i en perfekt tilstand. Derfor, vil vi kigge nærmere på hjemmereparationer, du kan klare selv.

Brug slørgardiner i dit hjem

Slørgardiner har rigeligt med indretningspotentiale. Foruden at skabe en smuk omgivelse, blokerer de let lyset ude og kan også hjælpe med at distrahere øjnene fra vores hjems uperfektheder. Overvej dem til dit hjem, du vil elske dem!

Fra nordisk stil til minimalistisk stil

Vil du gerne transformere dit hjem fra nordisk stil til minimalistisk stil? Selvom det måske ikke ser sådan ud, så har disse to indretningsstile faktisk meget til fælles. Ydermere er det ret nemt at transformere dit hjem fra den ene…

Originale metaltrapper til dit hjem

Trapper er praktiske i mange hjem, men de kan også tilføje meget karakter og stil. Når du skal vælge materialer og design, kan metaltrapper være et glimrende valg til dit hjem.

Macramé: Bring boho-stilen tilbage

Macramé er kunsten at skabe dekorationer af knyttet materiale. Det opstod først i Persien og Syrien for tusindvis af år siden, og det er en form for håndlavet dekoration, der er lavet af tyk tråd eller reb, som er knyttet…