Hjem

Med eksperternes råd får du det meste ud af dit hjem, lige meget om det er en skøn lejlighed eller et hus med have.

Must have accessories til dit hjem

Dekorative accessories kan ændre dit hjems look og følelse fuldstændigt. Brug disse detaljer til at give dit hjem et ansigtsløft, og læs vores must have accessories, som kan give dit hjem nyt liv.

Fyld dit hjem med roser

Vi elsker roser. De fortæller os, at foråret er på vej, og vi har ikke lyst til, at de blot skal blive udenfor i vores have. Heldigvis, er det moderne at fylde dit hjem med roser!

Fordele ved automatisering derhjemme

Automatisering derhjemme, eller domotik, er en ny måde at indrette hjem på, der er mere sikre og mere energivenlige. I dagens indlæg, vil vi gennemgå fordelene ved domotik.

4 forskellige stilarter til din pejs i stuen

En pejs tilbyder ikke bare varme i dit hjem, den bliver også midtpunktet i lokalet, samtidig med at den påvirker hele indretningen. Det er særdeles afslappende at bruge timevis foran en pejs i stuen, og dine lænestole og sofa vil…

Fugtproblemer i væggene: Sådan løser du problemet

Fugtproblemer i væggene kan være rigtig irriterende af mange forskellige årsager. For det første får det malingen til at skalle af, og for det andet skaber det rigtig grimme mugpletter samt dårlige lugte, der påvirker luftkvaliteten.

Husbåde: 4 smukke og inspirerende idéer

Husbåde flyder på vandet, og de er ikke et helt konventionelt hjem. De er i direkte kontakt med naturen, og de kan findes over alt i verden. Disse slags hjem stiger i popularitet som en ny slags livsstil.

Skab mere velstand med Feng Shui

Denne gamle filosofi er blevet en hjælpsom måde til at skabe sunde områder, balancere energien i hjemmet og blandt hjemmets beboere, og den kan kan endda fremme velstand. I dag skal vi se nærmere på, hvordan vi kan skabe mere…