Vintage badeværelsestilbehør fra Rowen & Wren

Vil du gerne give dit badeværelse et friskt pust? Læs denne artikel for at lære det seneste om Rowen & Wrens badeværelsestilbehør.
 

Den britiske indretningsvirksomhed Rowen & Wren, har en bred række af produkter med en meget bestemt stil, originalt design og en håndlavet følelse. I dag vil vi snakke specifikt om det vintage badeværelsestilbehør, som du kan få i Rowen & Wrens nyeste kollektion.

Det kan virke som en stor opgave at indrette et badeværelse. Men har du et hjem i en industriel stil, og kan du godt lide håndlavede objekter, vil du elske det badeværelsestilbehør som vi vil vise dig.

Rowen & Wren produkter

Rowen & Wren tilbyder smukke produkter i høj kvalitet, og som holder i lang tid. Deres katalog indeholder også håndlavet badeværelsestilbehør med et rustikt touch. De primære farver i deres nye katalog er messing, nikkel, sort, bronze og grå.

Du kan kombinere en eller flere af disse objekter, med andre dekorationer på dit badeværelse for at skabe en fantastisk vintage rum. Læs videre for at se noget af det seneste Rowen & Wren badeværelsestilbehør, til at hjælpe dig med at komme i gang.

Indret dit badeværelse med vintagetilbehør fra Rowen & Wren

 

Rowen & Wren kataloget har alle slags badeværelsestilbehør: spejle, håndklædeholdere, hylder, tekstiler osv. De er alle smukke og er lavet af stærkt, vandtæt materiale i høj kvalitet og med designs som tager dig med på en rejse til fortiden.

Hylder og rulleborde

Du bør helt klart have hylder eller rulleborde på dit badeværelse, til at opbevare alle dine hygiejneprodukter. Rowen & Wrens seneste katalog har nogle smukke metalhylder med glasoverflader med et elegant, afrundet look. De har også en masse forskellige farver at vælge imellem, så du kan vælge præcis den farve der passer bedst til dit badeværelse.

Håndklædeholder

Du bør altid have et sted på badeværelset hvor du kan hænge dine håndklæder. Den britiske virksomhed har en flot håndklædeholder med simple skinner, og små hanke som du kan bruge til at hænge dine håndklæder og badekåber på.

eksempel på et flot badeværelse

Tandbørsteholder

Dette er det mest simple tilbehør som Rowen & Wren tilbyder. Men simplicitet er ofte det mest populære når det kommer til indretning, og en tandbørsteholder er noget der bør være på ethvert badeværelse. Et plus er at dette stærke tilbehør i metal, vil passe godt ind på dit badeværelse, og fås i mange forskellige farver.

 

Spejle

Et spejl er også en grundlæggende del af ethvert badeværelse. Rowen & Wren har et fantastisk spejl i deres katalog. Det er kvadratisk, med runde kanter og med en smuk kæde på bagsiden, som tillader dig at hænge den op præcis hvor du vil have den på badeværelset. Du kan enten benytte det som dit primære spejl, eller som et sekundært, dekorativt spejl.

Sæbeskåle

En sæbeskål er endnu en grundlæggende del af et badeværelse. Denne virksomhed har en masse forskellige muligheder. Vores favorit er den klassiske rektangulære sæbeskål, som er en smule dyb for at forhindre sæben i at glide eller blive våd.

Det gode ved disse produkter fra Rowen & Wren er, at de passer til sæber af alle størrelser. Dette er også et objekt som du finder i adskillige farver og toner, heriblandt nikkel, sortbronze og messing.

Badeværelsestekstiler fra Rowen & Wren

Tekstiler er også en stor del af ethvert rum i hjemmet. Rowen & Wren har nogle gode naturlige linnedhåndklæder i høj kvalitet. Linned er en fantastisk naturlig fiber for din hud, og er et godt valg hvis du godt kan lide at bruge naturlige materialer i dit hjem.

 

Du kan få dem i mørkegrå, lysegrå og i en off-white farve. Disse er særdeles gode valg, da de er på mode nu, og du vil kunne se en masse dekoration i disse farver. Disse afmættede farvetoner passer også godt med de metalliske farver af de andre objekter i kataloget.

Disse vintage badeværelsestilbehør fra Rowen & Wren, vil passe perfekt i hjem med en industriel eller vintage stil. Farverne er en smule til den kolde side med et ældet look, hvilket betyder at de vil passe godt med lyse vægge, metal- eller træmøbler og pastefarver. Så kom i gang med at indrette, og lav dit badeværelse om til en tidskapsel.